Шестата по красота в света Жени Калканджиева призна, че все

...
Шестата по красота в света Жени Калканджиева призна, че все
Коментари Харесай

След „Ятаган“: Жени Калканджиева мечтае за повече роли в киното

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева призна, че от ден на ден мечтае за развиване на кино хоризонта. Повод за новите упоритости на звездата даде филмът „ Ятаган ", фотосите към който завършиха неотдавна.

В лентата, режисирана от Андрей Андонов, Калканджиева влиза в ролята на пишман шефка на Агенцията за битка с тероризма, която има мераци да влезе в светлините на прожекторите пред медиите. Другата основна функции в заглавието извършва Мариан Вълев, а Васил Василев-Зуека ще забележим като проверяващ публицист, който сюжетът последователно води към леглото на Калканджиева.

Това е първата ми толкоз комплицирана и многопластова роля. Аз играя разнообразни хора - един път съм властна и амбициозна, различен път съм общителна, мека и обрана. Леко подмазваща се на медиите и тяхното експертно мнение. Експериментирах, следих се у дома изясни някогашният модел пред dir.bg. Тя е безапелационна, че обликът й в „ Ятаган " е строга диаметралност на нейната лична личност, като прибавя, че надалеч не желае да реализира задачите си на каквато и да е цена.

„ Той е въплъщение на безусловно некомпетентните хора и тяхното издигане и израстване в публичната подчиненост. Символ на българския политически хайлайф ", споделя още Калканджиева за новата българска комедия, която се чака да е изцяло подготвена през първото тримесечие на 2020

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР