Шест помлени коли и шестима ранени. Това е печалната равносметка

...
Шест помлени коли и шестима ранени. Това е печалната равносметка
Коментари Харесай

Шестима ранени при катастрофи край Пловдив

Шест помлени коли и шестима ранени. Това е печалната равносметка от серия произшествия, станали край Пловдив в днешния ден, оповестява Блиц.бг.

" Временно се лимитира придвижването по източния обходен път на Пловдив, поради две поредни произшествия ", оповестиха от полицията.

Пътните произшествия затрудняват придвижването по Автомагистрала " Тракия ".

Инцидентите са станали преди разклона за Рогош. Към 12.30 часа е получен сигнал за верижна злополука с три автомобила, без потърпевши.

Минути по-късно настъпило и второто произшествие - при изпреварване на формираната колона, лидер навлязъл с автомобила си в насрещното придвижване и се блъснал в друга кола. Последвал конфликт и с трети автомобил наоколо.

Шестима души са откарани за медицински прегледи, по предварителни данни няма тежко потърпевши.

И в двата случая алкохолните проби на водачите са негативни. До приключването на работата на полицейските чиновници, придвижването в сектора краткотрайно е прекратено. Трафикът от Автомагистрала „ Тракия “ към Пловдив минава през Войводиново.

В противоположната посока различните направления са също през Войводиново или през Чешнегирово.

„ Временно е лимитирано придвижването и в двете направления на ул. „ Рогошко шосе “ в региона на източен излаз за Автомагистрала „ Тракия “, заради ПТП.

Обходен маршрут: от Автомагистрала „ Тракия “ в посока град Пловдив през село Войводиново. Обходен маршрут в посока Автомагистрала „ Тракия “ през пътен възел „ Скобелева майка “, прецизираха от Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ) и разясниха, че трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР