Шест години след като представи Man of the Woods, Джъстин

...
Шест години след като представи Man of the Woods, Джъстин
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк се завръща след 6-годишна пауза

Шест години откакто показа " Man of the Woods ", Джъстин Тимбърлейк още веднъж намира своя темп с новия си албум " Everything I Thought It Was ".

Eдна от най-големите поп звезди в музикалната промишленост, известенa с безбройните си шлагери, се завръща с 18 чисто нови части. Джъстин си сътрудничи с Fireboy DML за песента " Liar ", с Tobe Nwigwe за " Sanctified " и с сътрудниците си от NSYNC в " Paradise ".

Феновете към този момент са добре осведомени с тоталния шлагер " Selfish ", който излезе в края на януари, и с песента " Drown ", която беше пусната като сингъл при започване на този месец. Звездата назовава албума " най-семплия " си запис досега, като го дефинира като " комплициран в своята елементарност " и " необикновено прям ".

Още от началото на кариерата си Джъстин Тимбърлейк е разгадал формулата за привличащата вниманието начална ария. След деятелен старт, с който приканва по-младото си аз да следва фантазиите си (озаглавено " Memphis " по името на родния му град), артистът се сплотява с различен хитмейкър, а точно Calvin Harris, в частите " F-kin` Up the Disco " и " No Angels ". И двете са отличителни за JT - от запаметяващите се мелодии до присъщия му фалцет. Темата за любовта прозира в целия 18-трактов план, като най-амбициозното парче е под формата на седемминутен муден джем.

През април Тимбърлейк потегля и на международното турне Forget Tomorrow World Tour. Наред с датите, оповестени за Съединени американски щати и Канада, актьорът ще зарадва и феновете си в Европа в няколко определени градове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР