Шест дни по-късно - на 9 ноември наблюдаващият прокурор е

...
Шест дни по-късно - на 9 ноември наблюдаващият прокурор е
Коментари Харесай

Убиецът На Виола Няма Да Се Измъкне Толкова Лесно! Вижте Какво Са Му Подготвили!

Шест дни по-късно - на 9 ноември наблюдаващият прокурор е внесъл митинг против присъдата, като държавното обвиняване упорства за наказване от 30 години затвор, заяви пред Дир.бг заместник-градският прокурор на София Зорница Таскова.

Това е и оптималното наказване, което Стефан Станев може да получи, защото той се призна за отговорен и делото бе прегледано по съкратената процедура.

От Софийския апелативен съд оповестиха за Дир.бг, че документите по процеса към момента не са пристигнали при тях. Според процедурата, градските магистрати би трябвало да напишат претекстовете за присъдата, след което материалите да бъдат предявани на страните и едвам по-късно делото да бъде изпратено на апелативните магистрати, които да насрочат дата за разглеждането на процеса.

След оповестяването на наказването на Стефан Станев, родителите на убитата Виола Николова също обявиха, че ще апелират.

На 23 юни 29-годишната хубавица Виола - студентка в Датския лицей, бе пребита с железен стик, душена и наръгана с нож от Стефан, който подозирал, че тя му е изневерила. Двамата живеели дружно от няколко месеца. След като умъртвил приятелката си, 29-годишният мъж тръгнал с колата си към морето. По пътя качил стопаджии, които по-късно пребил и ограбил. Ден по-късно Стефан Станев бе арестуван в Созопол.

По искане на прокуратурата, младият мъж бе настанен за експертиза в психиатричната болница към ловешкия затвор. Заключението на специалистите бе, че той е вменяем и може да дава отговор пред съда за дейностите си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР