Шест атаки, осъществени от терористи със снайпери е имало ,

...
Шест атаки, осъществени от терористи със снайпери е имало ,
Коментари Харесай

Снайперисти атакуваха Виена, Австрия извади армията по улиците

Шест офанзиви, осъществени от терористи със снайпери е имало, заяви полицията в австрийската столица. Към момента един погубен, няколко са с заплаха за живота. Един терорист е убит от полицията. По-рано имаше информация за 7 убити, измежду които и еднообразен.
Според първи публични данни 15 ранени са настанени в болница в друго положение. Целият център е блокиран. Частна телевизия е посочила запис от охранителната камера на синагогата, на който терорист прострелва невъзмутимо минаващ около него човек, след което го довършва с още един изстрел. Всички спасители и медицински служащи в радиус от 50 километра са вдигнати под паника.

: Happening right now in. Austrian policemen seeking now the shooters after they attack a and shooted at people!
— Faruk Firat (@FarukFirat1987)  Няма данни за потърпевши българи при стрелбата във Виена Няма данни за потърпевши българи при стрелбата във Виена
Към момента няма данни за потърпевши български жители при стрелбата пред синагога в центъра на Виена, оповестиха от външно министерство...

На улиците се разполагат военни елементи, които поемат защитата на държавни здания и непознати посолства. В центъра към този момент има полева клиника, където хората се преглеждат и по-късно препращат към лечебни заведения според от спешността и тежестта на раните. Според UKH Nord чиновниците на няколко лечебни заведения са били извикани по неотложност, с цел да могат да се оправят със обстановката. Хвърчат полицейски патрулки, коли за спешна помощ и хеликоптери, заяви за “24 часа ” българка от австрийската столица. Според първите известия на локални медии патроните са на Шведенплац, което е в първи регион, близо до синагога.

Първоначалните данни са за 15 ранени и един погубен. Арестуван е един от нападателите. Все още не е ясно кой стои зад офанзивата във Виена. Полицията желае видеа и фотоси на нейния сървър, само че не и да се популяризират в обществените мрежи. По телефона вътрешният министър Карл Нехамер удостовери пред ORF, че става въпрос за терористична офанзива. Началото е било на улица " Зайненщетенгасе ".
 Убити и ранени при стрелбата във Виена (ВИДЕО) Убити и ранени при стрелбата във Виена (ВИДЕО)
7 души са убити при стрелбата край синагога довечера във Виена. Сред жертвите има и служител на реда, оповестява австрийският " Курир ", представен о...
" Стойте вкъщи, стойте в ресторанта или бара в който се намирате. Не излизайте на улицата ", прикани Нехамер. Той разгласи, че се намира в операционния център дружно с канцлера на Австрия Себастиан Курц. Атаката продължава и сега, цялата полиция е на крайник.

BREAKING: Active shooter at or near synagogue in Vienna, Austria; reports of casualties
— BNO News (@BNONews)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР