Шерифската служа на американския окръг Окалуса, Флорида сподели подробности около

...
Шерифската служа на американския окръг Окалуса, Флорида сподели подробности около
Коментари Харесай

Бърза реакция и шокиращи разкрития: Има арестуван за бруталното убийство на българина във Флодира!

Шерифската послужвам на американския окръг Окалуса, Флорида показа детайлности към случая с убития български водач Филип Кирилов в Съединени американски щати.

Припомняме, че 29-годишният млад мъж беше убит в своя ван от незнаен причинител в неделя сутринта. Тялото му беше намерено на паркинга на бул. “Санта Роза” сред Дестин и Форт Уолтън Бийч.

Полицейските служби на Окалуса задържаха обвинен за убийството. Мъжът е 29-годишен таксиметров водач. Тимъти Лейн Андерсън бе задържан във вторник, предава през днешния ден.бг.

Ванът на Филип Кирилов бил оборудван с камера за видеонаблюдение, която записвала от предното стъкло. На записът се чува мъжки глас, който споделя на българина къде да го закара. 30 секунди по-късно се чува първият изстрел, последван от още два. След това камерата улавя обвиненият да бяга.

Разследващите служители на реда мигновено вършат питане до Юбер, с цел да ревизират всички данни, свързани с работата на Филип Кирилов. От шерифската работа намират пасажер на име Джо Смит и телефонен номер, който се оказал марка Тракфон.

На 25 юни представители на управляващите виждат недоверчив мъж в заведение за бързо хранене. Полицията открива, че това е Тимъти Андерсън. На видеозаписи от разнообразни камери за наблюдаване проверяващите съумяват да проследят придвижването на мъжа. Вижда се по какъв начин той влиза в магазин и си купува Тракфон. Номерът на мобилното устройство съответствува с този, от базата данни на Юбер.

Разследването по случая продължава. Властите на Окалуса приканват всеки, който има информация за убийството на Кирил Филипов да се свърже с тях.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР