Шенген е много важна тема за българското общество. Знаем, че

...
Шенген е много важна тема за българското общество. Знаем, че
Коментари Харесай

Асен Василев: Не ме карайте да коментирам полета на гълъба за Шенген

Шенген е доста значима тематика за българското общество. Знаем, че премиера е индивида, който би трябвало да съставлява България в Европейски Съюз и да води всички диалози включително с представителите на другите страни. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в коридорите на Народното събрание, съобщи БГНЕС.

Василев сподели, че желаят да знаят какво са коментирали представителите на другите страни с премиера по отношение на отхвърли за приемане на България в Шенген.

" Не ме карайте да разясня за полета на гълъба. Ние приказваме за границата от май месец, а не приказваме от последните два дни. Оттогава взехме ограничения, с цел да може " Капитан Андреево " да бъде запушено като дупка в европейската граница, а служебния кабинет, за жалост, вместо да продължи тези старания освен, че ги спря, а ги върна назад ", сподели той по отношение на обвиняванията, че " Продължаваме промяната " водят пиар акция дни преди гласуването за присъединение на България в Шенген.

" Съветът ми към проф. Габровски е да се концентрира върху партиите, които биха обезпечили поддръжка за възможен кабинет, който той да оглави. А по-късно на драго сърце ще седнем да обсъждаме 16-те политики, които ние ще подкрепим като съпротива ", сподели още Асен Василев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР