Шеметното приключение Черешката на тортата“ се завръща в ефира на

...
Шеметното приключение Черешката на тортата“ се завръща в ефира на
Коментари Харесай

Кулинарни шедьоври и още по-атрактивни участници в новия сезон на „Черешката на тортата“

Шеметното премеждие „ Черешката на тортата “ се завръща в ефира на NOVA от 4 декември с нови епизоди и още по-атрактивни участници. С щипка кулинарен възторг, фикция без граници и възприятие за комизъм, обичаното кулинарно риалити още веднъж ще провокира апетита на феновете. Всеки работен ден в 20:00 ч. в продължение на седем седмици, седем звездни компании ще изненадват с изкушения в кухнята под зоркия взор на началник Иван Манчев, с цел да се преборят за купата " Най-добър хазаин " . С артистичност, досетливост, впечатляващи готварски умения и неповторими човешки истории, те ще показват повече от един гений, с цел да потвърдят, че храната сплотява.

Бизнесдама за милиони, някогашни министри, потвърдени публицисти, хитови реализатори, надарени артисти и огромният победител в сезон 5 на “Игри на волята ” са единствено част от изненадите в новия сезон на най-вкусната конкуренция. Зрителите ще видят още неповторими кулинарни оферти на представители от разнообразни етнически групи и вероизповедания, ще се разходят до божествен места в планината и ще посетят пространства, наситени с уют и топлота, където положителните истории вървят ръка за ръка с отличната храна.

В първата седмица от новия сезон на „ Черешката на тортата “ ще бъде цветно, щуро и доста вкусно. Звездните домакини, които се впускат в приключението, са известният анестезиолог и някогашен министър на опазването на здравето доктор Мирослав Ненков ; бюти специалистът с нежно наличие Виктория Естефан ; попфолк фурията с доста гении Бони ; музикантът и наследник на един от най-известните реализатори от 90-те Илиян Михов-Баровеца - Станислав Михов-Сенто и чаровната спортна кореспондентка в Българска национална телевизия Моника Симеонова. Кой от участниците ще стане кулинар на седмицата, гледайте в новите епизоди - всяка делнична вечер от 20:00 ч по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във страницата на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в след излъчването им в ефир
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР