Губернаторът на Тулска област Алексей Дюмин е внесен в списъците

...
Губернаторът на Тулска област Алексей Дюмин е внесен в списъците
Коментари Харесай

Боян Чуков: Губернаторът на Тула Алексей Дюмин е поканен на инаугурацията на Путин

Губернаторът на Тулска област Алексей Дюмин е импортиран в описите на поканените за инаугурацията на президента Владимир Путин на 7 май. Алексей Дюмин е спряган след ареста на зам. министъра на защитата Тимур Иванов като евентуален нов боен министър на мястото на Сергей Шойгу. По друга версия - за нов зам. министър на защитата на РФ.

Това написа в Телеграм специалистът по национална сигурност и интернационален анализатор Боян Чуков.

В някои съветски осведомителни платформи още веднъж изплува името ген. Сергей Суровикин. Него го спрягат за заместител на ген. Валерий Герасимов - шеф на Генералния щаб на Въоръжените сили на РФ, прибавя Чуков.

Всичко зависи от непрогнозируемия Владимир Путин. Алексей Дюмин е бил зам. министър на защитата на РФ в интервала 2015-2016 година Той е приключил военно въздушната академия Жуковски. Във всички случаи ще има кадрови промени в съветското МО. Какви тъкмо ще разберем след 7 май, разяснява специалистът.

Припомняме, че ген. Сергей Суровикин, прочут с прозвището си " Генерал Армагедон ", е някогашен командващ съветските сили в Сирия, някогашен пълководец на Въздушно-космическите сили на съветската войска и някогашен главнокомандващ на армеската формация, която работи в Украйна.

Ген. Суровикин бе отхвърлен след протеста на частната военна група " Вагнер " в края на юни и дълго време не беше виждан на обществени места. После потегли версия, че е пратен да надзирава и координира активността на съветските частни военни групировки в Африка, само че по този начин и не се появи публична информация.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР