Схемата е добре прикрита. Емрах често е канен на участия

...
Схемата е добре прикрита. Емрах често е канен на участия
Коментари Харесай

Емрах Стораро забъркан в схема за трафик на хора! Новата му заработва в бардак в Германия

Схемата е добре прикрита. Емрах постоянно е канен на участия във въпросния клуб в Берлин – „ Black Rose “, откъдето си получава %, под формата на възнаграждения. Именно там работи и новата му другарка Анита, която се подвизава с псевдонима Мариа Бела. Тези дни девойката лъсна в секс уебсайт, където предлага разнообразни сексуслуги с цени съгласно времетраенето.

За началник на незаконната група е считан Алберто Бриганте – Чакалов , който държи „ Black Rose “ в Берлин. Бърза информация в обществения му профил демонстрира, че постоянно популяризира участията на Емрах във въпросния бар. Точно там Емрах се среща и с новата си възлюбена Анита, с която бързо размени Теди Александрова.

Алберто Бриганте има и уебсайт за компаньонки – VipEscort. Сами се досещате чие име открихме измежду близо 300-те конвой дами в уеб страницата – точно това на Мариа Бела.

В светските среди към този момент се шушука по какъв начин ли ще реагира консервативният татко на Емрах Стораро, когато разбере, че го е разделил с по-възрастната Теди Александрова, с цел да го прави в обятията на обиграна компаньонка от немски бардак.

Всъщност за Тони Стораро не би трябвало да е изненада с какво се занимава сина му, в случай че крушата не пада по-далеч от дървото . Тук е моментът да напомним, че самият той бе заплетен в скица за проституция преди години.

Стораро бе привикван на разпит в полицията за присъединяване си в канал за проститутки дружно с бигбрадъра Денислав Минев . Според източници от шуменския ъндърграунд, откъдето е родом Тони Стораро, артистът е бил много на „ ти” с търговията с плът. Той е имал доста близко другарство с ромските барони, като даже се приказва, че взимал пари от бандата против споразумяване на танцьорки за гурбет в чужбина, най-вече в Германия.

„ Срещу Тони Стораро имаше оперативни данни, само че ни бяха забранили да ровим към него. Все отново е допустимо той да е просто другар на тези хора, без да се занимава с другите неща”, разясниха тогава чиновник на полицията в Шумен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР