Шега ли е или е истина?Новата звезда на Ливърпул Дарвин

...
Шега ли е или е истина?Новата звезда на Ливърпул Дарвин
Коментари Харесай

Шок! Какво каза звезда на Ливърпул за Юрген Клоп

Шега ли е или е истина?

Новата звезда на Ливърпул Дарвин Нунес призна, че не схваща нищо от казаното от Юрген Клоп. Уругвайският нападател би трябвало да пита съотборниците си, с цел да разбере наставленията на мениджъра по време на тренировки и в съблекалнята.
-->
22-годишният Нунес се трансформира в рекордната покупка на Ливърпул това лято, откакто " алените " заплатиха 100 милиона евро за него на Бенфика.

Дарвин стартира стремително - с два гола в първите си два мача за мърсисайдци, само че по-късно спря да вкарва и към този момент шест мача не може да откри мрежата. Уругваецът не съумя да се разпише и при успеха с 2:0 над Рейнджърс.

" Истината е, че не му разбирам нищо, до момента в който приказва - сподели цитираният от webcafe.bg Нунес след мача пред TNT Sports. - Разбирам какво е споделил от моите съотборници. Но той е доста явен в стила на игра. Иска от нас простички неща - да не се опасяваме от броя мачове, който би трябвало да изиграем, и да сме уверени в себе си. А когато загубим топката, от нас се изисква преса. Това е - простичко. "

От своя страна, Клоп продължава да пази Нунес и да упорства, че головете ще дойдат, откакто уругваецът успее да се настрои към играта на Острова и стила на Ливърпул.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР