Шефовете на Премиър лийг и ръководствата на клубовете ще проведат

...
Шефовете на Премиър лийг и ръководствата на клубовете ще проведат
Коментари Харесай

Нова среща на Премиър лийг с полицията ще определи съдбата на мачовете през следващия уикенд

Шефовете на Премиър лийг и управленията на клубовете ще проведат нова среща с представители на полицията, на която да бъде разискван най-хубавия вид за дуелите през идващия уикенд. Под най-голяма въпросителна за момента са дуелите Челси - Ливърпул, Манчестър Юнайтед - Лийдс и Тотнъм - Лестър. 
 Отлагат Челси - Ливърпул и другите мачове в Лондон Отлагат Челси - Ливърпул и другите мачове в Лондон
Сериозен проблем сега е командироването на огромна част от висшето офицерско управление на силите на реда в страната в столицата Лондон, където те ще координират събитията и скупчването на хора към погребението на Нейно Величество Елизабет Втора. Именно това постанова избрани промени в календара или отлагания на мачове. Също по този начин под огромна въпросителна са дуелите на Арсенал от Лига Европа против ПСВ Айндховен в четвъртък, а семейството на Рейнджърс от Шампионската лига към този момент бе преместено с един ден, с цел да се състои, откакто формалната върволица е напуснала Шотландия. 
 Кръгът в Премиър лийг този уикенд е отсрочен публично Кръгът в Премиър лийг този уикенд е отсрочен публично
За мачовете от шампионата през уикенда към този момент е разискван вид с замяна на семействата, само че за полицията в Ливърпул това би било същинско тестване, защото за неделя е плануван и мача на Евертън на “Гудисън Парк ”. От своя страна семейството на Манчестър Юнайтед на Лийдс е считано за едно от най-опасните откъм държание на почитателите. Очаква се по-късно през днешния ден след осъществяване на срещата от Премиър лийг да разгласят резултати и какви са проектите за мачовете през тази седмица.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР