Шефовете на Love Island дразнят, че бомбите в сериала All

...
Шефовете на Love Island дразнят, че бомбите в сериала All
Коментари Харесай

Шефът на ITV Love Island дразни най-шокиращите бомби досега и обещава драма за тайна връзка

Шефовете на Love Island нервират, че бомбите в сериала All Star ще бъдат най-шокиращите до момента - и ще имат безкрайни злословия и истории да опишат за своите сътрудници състезатели.

Слуховете за това кой ще взе участие в спин-офа на All Star се въртят, откогато шоуто беше доказано за първи път през 2023 година – като се загатват имена от десетте предходни сезона. Сега имената най-сетне бяха разкрити - с някои от най-големите бомби от минали сезони, които се завърнаха епично в известната вила.

Водещата на Love Island Мая Джама ще се завърне, с цел да показа новия сезон в понеделник януари 15 и към нея се причисляват някогашните звезди на Love Island Джорджия Харисън, Тоби Аромоларан, Каз Камуи, Крис Тейлър, Джорджия Стийл, Антон Данилук, Хана Елизабет, Джейк Корниш, Либърти Пуул, Деми Джоунс, Луис Морисън и Мичъл Тейлър.

Въпреки че звездният актьорски състав към този момент е оголен, ще има серия от бомби, които също ще влязат във вилата от минали сезони - и те са подготвени да донесат драм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР