Шефката на конкурса Мис България ще съди фотографа на грозните

...
Шефката на конкурса Мис България ще съди фотографа на грозните
Коментари Харесай

Плашат със съд фотографа снимал „грозните“ снимки на Мис България

Шефката на състезанието Мис България ще съди фотографа на грозните фотоси на Тамара Кочорапова. Тя готви да заведе цели 6 каузи за уронване на престижа на състезанието й, научи HotArena.

„ След няколко дни вадим протоколите в едно от най-сериозните излъчвания и приготвяме към този момент 4 каузи на физически и 2 на юридически лица “, разгласи Ирина Папазова.

Тя го прави поради изказвания на хора от журито, които обявиха, че не са дали своят вот за Тамара. Сред тях бяха Наталия Гуркова, Антония Петрова, Иво Танев, Мария Бонева, Марина Войкова и Габриела Кирова . „ Спокойно, няма да се отървете от нас. Ще стартираме да ви изкачаме и от хладилника. Но хората са споделили – да би спокойно седяло, не би знамение видяло “, разяснява още Папазова.

И тя, и определената за Мис България, упрекват фотографа Валери Захов, че целеустремено е пуснал 2-3 фотоси след състезанието, с цел да ги компрометира. Той обаче е безапелационен, че няма целенасочена офанзива към новата миска и няма никакви спомагателни обработки на фотографията, която скандализира обществото. „ Снимките въобще не са манипулирани, просто ги разгласих напълно естествено “. Той призна, че като визия единствено Тамара и още няколко участнички са имали напълно тяло. „ Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице “, посочи Захов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР