Шефката на кабинета на Кирил Петков и говорителка на правителството

...
Шефката на кабинета на Кирил Петков и говорителка на правителството
Коментари Харесай

Извънредно! Лена по спешност парламента – успокоява изпадналия в нервна криза Кирил Петков

Шефката на кабинета на Кирил Петков и говорителка на държавното управление Лена Бориславова е пристигнала по неотложност в Народното събрание, оповестява ПИК.

Лена влетяла с гневна скорост в стаята на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “, където били част от депутатите на партията, както и част от министрите, в това число и министър председателят Кирил Петков, който и е извънредно непосредствен до сърцето.

В същото време формалната половинка на Бориславова – Мирослав Иванов, влезе в ролята си на краткотраен ръководител на Народното събрание и свика председателски съвет, на който да се обсъдят идващите стъпки на депутатите в 47-ото Народно заседание.

Не е ясно какво е наложило незабавната поява на Лена в Народното събрание. В коридорите на Народното събрание се приказва, че в стаята на „ Промяната “ е имало проблем с премиера Кирил Петков, който изпаднал в рецесия. Според мълвата в Народното събрание Бориславова пристигнала, с цел да окаже подпомагане и да го успокои.

След като прекара повече от половин час в стаята на „ Продължаваме проямната “, Лена напусна постройката на Народното събрание. Кирил Петков обаче продължава да не излиза от стаята на депутатите му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР