Шефката на държавната психиатрична болница Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава

...
Шефката на държавната психиатрична болница Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава
Коментари Харесай

Скандална Цветеслава Гълъбова, обижда на „мърла“ Румяна Бъчварова

Шефката на държавната психиатрична болница „ Св. Иван Рилски “ доктор Цветеслава Гълъбова със абсурден пост във Facebook. Известната психиатърка, която беше претендент за народен представител на „ Левицата “ и част от Инциативния комитет на Радев, избухна против концепцията на някогашната Министерство на вътрешните работи шефка и експосланик в Израел Румяна Бъчварова наред със промяната на Националния празник от Трети март на 24 май, да се подеме и атака против съветските имена на забележителности у нас.

Ето какво написа Гълъбова:

„ Мърлата Румяна Бъчварова, която е призната с връзки в СУ /зная го от нейна състудентка, която помни късното появяване в курса на дъщерята на Генчо Бъчваров - последния основен ракактор на в. Отечествен фронт/, желае промяна на националния празник, на имена на улици, че и на катедралата „ Св. Александър Невски ”.

Алоуууу, дъще комунистическа, що не се откажеш от бащиното си име? Че вестника на оф-то си е чисто комунистически. Откажи се от него, заплюй го, повърни на гроба на татко си, с цел да му благодариш, че и тътрузил задника ти в държавната „ Волга “.

Ах, ти, гиди нещастна псевдодемократко, да ти кажа, че аз пък не ща да се сменят имена! Искам единствено едно - вас, гниди псевдодемократични, да Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) НЯМА. Марш по островите, че ми тровите въздуха.

След обявата заваляха мнения против грубия език на доктор Гълъбова. 

Кремена Кунева

Директор на държавна психиатрична болница. И на тази жена и плащаме заплатата.

Yordan Ivanov

Тази би трябвало да бъде пациентка в психиатричната болница, а не шеф

Natalia Lyubenova

Език мой, зложелател мой! Разголват се в обезумялата си ненавист и прибавят краски към изкривените си от завист лица. Дай Боже, от ден на ден хора да видят същинските им портрети.

Galya Pindikova

Пациентка на самата себе си! Наглост, порочност, в кое време живее?

Яна Табакова

Има ли кой да я попита Гълъбова тя при кой комунистически гниди е сега? Какви са хората в Левицата, те от кои родове са.. сътрудник Гоце, пикаещият във фонтана, Дончева, Кадиев, Манолова и всички останали ретро комунисти?



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР