Шефката на БСП Корнелия Нинова предизвика присмех у депутати и

...
Шефката на БСП Корнелия Нинова предизвика присмех у депутати и
Коментари Харесай

КУРИОЗ: Корнелия брани МРЗ от 850 лева с таблет за... 850 лева

Шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова провокира подбив у депутати и от " Продължаваме промяната ", и от " Възраждане " по време на следващата си защита от трибуната на Народно събрание в отбрана на въвеждането на минималната работна заплата от цели 850 лв.. А повода за насмешката, която сама е провокирала, стана скъпа джаджа в ръцете й на стойност най-малко въпросната минимална заплата. 

Нинова се появи в Народното събрание с таблет на известна американска компания със личен програмен продукт, който малко на брой от жителите, а още по-малко редовите членове на Българска социалистическа партия могат да си разрешат.

Не закъсняха и мненията в обществените мрежи за скъпата облага на соцлидерката, на която е качила графики за доказване на нуждата МРЗ да бъде фрапантно увеличена, а тематиката да не се трансферира като топка към Министерския съвет. В последна сметка обаче по време на дебатите за удължаването на периода на сегашния бюджет за следващата година на второ четене, тъкмо това се случи. 

Иначе Нинова по никакъв начин не пести пари освен за устройствата, които употребява, само че и за тоалети. От години се твърди, че депутатската й заплата отива единствено за външния й тип, като чанта или обувки под 2 бона тя не си купува. Същото се отнасяло и за безобразно скъпите рамки на очилата й, кълнат се социалисти. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР