Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов се подигра на младите

...
Шефът на Сатиричния театър Калин Сърменов се подигра на младите
Коментари Харесай

Калин Сърменов се подигра на Филип Буков, младият актьор му отвърна

Шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов се подигра на младите си сътрудници Филип Буков и Стефани Ивайло, които вземат участие в сериала " Татковци ". Сърменов разгласява статус във Facebook, който по-късно беше заличен от профила му. Постът му гласеше следното:

" Българското кино откри формулата за гений и разум. Очила! Вижте образеца по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и към този момент си надарен и интелигентен и не детски. Нобелова премия. А леко отворените устенца, а? ", а към него беше поставил фотография на двамата артисти.

`Калин

Не закъсня и отговора на младия артист Филип Буков, който разгласява реакцията си непосредствено в коментар към подигравателната обява.

“Здравейте! Аз също се веселя да се срещнем по този превъзходен мотив! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, по тази причина аз не мога да се обидя. За мен е чест експерт и артист като Вас да разяснява неналичието ми на качества! Малкото умения, които владея са да се фотографирам гол до кръста и да върша ехидни гримаси, само че толкоз си мога и оставам жив някак! Фактът, че коментирате млада дама, която се пробва да се развива в професионален проект и да изкарва парите си с почтен труд, а не да се поставя, в дословен и метафоричен смисъл, приказва задоволително за Вас като мъж и персона!

От трибуната на Вашия фейсбук профил, откривам, че Вие не вършиме изключение от стандарта “тъмен балкански субект”, а точно, това което ни дели от съумелите народи е, че нас ни сплотява омразата и злобата, а не любовта и поддръжката. Много е тъпо, че продължава да ни се постанова да четем мнения от подтекста на “Григор няма душeвност и за нищо не става”, “Мария Бакалова е позор за нацията ни и това не е никакъв успех” и още и още. Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази страна и тъкмо ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Рузвелт е споделил, че дребните мозъци разискват хората, междинните мозъци разискват събития, а великите мозъци разискват хрумвания!

Желая Ви здраво здраве и креативен триумфи! "

Този коментар обаче е заличен от Калин Сърменов, като Буков сподели на почитателите си в обществените мрежи, че малко по-късно профилът му е бил блокиран.

Калин изтри поста си, не след дълго той пусна различен на негово място:

" Непрофесионалистите- Значение на думата непрофесионално.

1. Без задоволително знания на експерт.

Са и чувствителни деца, подготвени да упрекват за неможенето си всички, само че не и себе си! Пък и сълзи напират и образци дават. Хем не може, хем тъп, но пък сензитивен. И в този момент по какъв начин да разрушавам нежното му самочувствие. Писна ми от такива нежни ду....ши. "

Филип разгласява скрийншот на поста на шефа на Сатирата, като единствено разяснява към него " Когато не знаеш по кое време да спреш да се излагаш ".
`Калин

Коментарите заваляха на секундата, като множеството от тях не утвърдиха обявата на шефа на театъра и заключиха, че държанието му е грозно. Най-вероятно това е довело и до изтриването на първата обява. Мнозина опазиха изцяло младите артисти Филип Буков и Стефани Ивайло, като написаха, че никой не се е родил теоретичен.

Актьорът от " Открадна живот " дълго обръщение във Facebook страницата си.



" Вчера от мои другар разбрах, че Калин Сърменов е коментирал " Татковци " и в частност мен и Стефани Ивайло. Прочетох това, което е написал и мненията му под поста и аз разгласих следния текст под неговото изявление. Малко по-късно коментарът ми беше заличен, а профилът ми блокиран. Оставям изводите на вас ", написа Буков.

Актьорът продължи, като показа, че всичко, което неговият сътрудник е написал по негов адрес е правилно и че за него е чест експерт като Сърменов да разяснява неналичието на гения му. Буков се застъпи и за колежката си като написа:

" Фактът, че коментирате млада дама, която се пробва да се развива в професионален проект и да изкарва парите си с почтен труд, а не да се поставя, в дословен и метафоричен смисъл, приказва задоволително за Вас като мъж и персона! "

Филип Буков напомни да не забравяме, че поколението на Сърменов и това след него е възпитавало младото и че тъкмо младите са бъдещето на България, а и " тъкмо ние ще плащаме пенсиите ви ".

Накрая на поста си артистът помоли хората да разясняват какво мислят за това и да пратят сърдечни поздрави на Калин Сърменов, защото той го е блокирал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР