Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер заяви, че подкрепя новите

...
Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер заяви, че подкрепя новите
Коментари Харесай

Кристиан Хорнер подкрепя новото ръководство на Формула 1


Шефът на Ред Бул Кристиан Хорнер съобщи, че поддържа новите притежатели на Формула 1. Неговата позиция контрастира с казаното досега от Тото Волф от Мерцедес, както и със заканите от страна на Ферари. Двата "заводски " тима не са удовлетворени от спада в приходите и предизвестиха, че може да изоставен след плануваните промени за 2021 година

Хорнер, обаче, е на друго мнение. "Бърни Екълстън беше солов състезател и незаместим. Логично беше, че рано или късно ще има нови притежатели, които ще желаят да влагат в спорта. Нищо неприятно не виждам в това. "

Според боса на Ред Бул при промяна на собствеността и изпробването на нови хрумвания за развиване няма по какъв начин незабавно да има мигновени резултати. "Да се надяваме, че ще забележим дивидентите, само че това няма да стане преди 2019-2021 ".

Зад думите на Хорнер прозира настройка да се даде по-дълъг заем на доверие към Либърти Медия. Проличава си и разликата в манталитета сред марките, които са автомобилни производители, и Ред Бул, които имат напълно друг главен бизнес.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР