Шефът на Према Рене Росин смята, че пилотът от академията

...
Шефът на Према Рене Росин смята, че пилотът от академията
Коментари Харесай

Шефът на Мик Шумахер вярва, че той е способен на пробив във Формула 2

Шефът на Према Рене Росин счита, че водачът от академията за млади водачи на Ферари Мик Шумахер е кадърен на пробив във Формула 2. Според експерта синът на именития Ф1 първенец Михаел Шумахер е посочил положителни резултати, само че има потребност да се отърве от неприятния си шанс.

След първите осем надпревари от 2019-а в шампионата Шумахер-младши е 15-и в генералното класиране, като съумя да запише точки в единствено три от стартовете. За съпоставяне съотборникът на миналогодишния първенец във Формула 3 Гуан Ю Зоу завоюва три подиума и заема шеста позиция в подредбата. Най-доброто показване на Шумахер пък бе в Баку, когато приключи пети.

" Мисля, че би трябвало да гледаме позитивната страна. Ако гледаме просто точките, ще се разочароваме, тъй като не сме постигнали това, което чакахме към този миг. Трябва да обърнем неприятния шанс в резултати, тъй като имаме скорост и добра кола. Не мисля, че сме надалеч от положителни вести. Трябва да бъдем търпеливи и да позволим на Мик да се приспособява на 100% към шампионата и по-късно точките ще стартират да се натрупат ", разяснява Росин.
" Obviously it's to my dad who I compare myself to. "

Mick Schumacher tells #SkyF1 that reaching the F1 grid is his " destiny " https://t.co/KdYLHBXIdF#F2 pic.twitter.com/gCHVBf1ySS
— Sky Sports F1 (@SkySportsF1) May 7, 2019
В Монако Шумахер направи най-хубавата си подготовка, спечелвайки четвърто място на старта, само че проблем със съединителя му попречи да се възползва от нея.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР