Шефът на пощенската служба трябва да бъде уволнен, след като

...
Шефът на пощенската служба трябва да бъде уволнен, след като
Коментари Харесай

Шефът на пощенската служба трябва да бъде уволнен след „закачки“ за опасенията на Horizon, изискват началниците на пощата

Шефът на пощенската работа би трябвало да бъде уволнен, откакто призна, че се е „ закачал “ за проблемите на Horizon IT по време на абсурда, желаеха подначалниците.

Бившият пощенски шеф Лий Касълтън сподели, че пощенската работа би трябвало да уволни Родрик Уилямс, актуалният началник на правния отдел на компанията за разрешаване на разногласия и марка, откакто той се съгласи, че веригата имейли, шегуваща се с опасенията на пощенските началници, е „ най-важните закачки сред сътрудници “.

Запитването беше показано имейл от 2014 година, в който Патрик Бурк, тогавашният шеф по държавните въпроси и политиката на пощата, разказва изследване на BBC в Horizon като „ улавяне малко за сламка “. Г-н Уилямс отговори, казвайки: „ Кълна се, че сте единственият човек, който съм срещал по-циничен от мен, и то със забележителна разлика... “ След това двамата се пошегуваха, че това е „ сериозен знак на достойнството “.

Попитан от проверяващи юристи дали тази замяна на имейли е „ в категорията на з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР