Шефът на Морска администрация Живко Петров ще отнесе вината, а

...
Шефът на Морска администрация Живко Петров ще отнесе вината, а
Коментари Харесай

Водолаз: Виновни са всички министри, които не са обръщали внимание през последните години

Шефът на " Морска администрация " Живко Петров ще отнесе виновността, а той не е отговорен. Просто няма запас. Виновни са всички министри, които не са обръщали внимание през последните години ". Това съобщи в студиото на „ Здравей, България " водолазът Михаил Заимов. По думите му виновността за обстановката е политическа.

Големият гаф е, че не мислим за кого гласуваме. Вината е главно политическа и тя е кумулативна от последните 30 години. Ние сме морска страна и имаме отговорности. Имаме потребност от политика за морско избавяне, сподели той. Според него, в случай че азотните торове се изсипят в морето, ще унищожат всичко.

Експертът предвижда, че е доста допустимо корабът да се разбие в скалите, да се счупи на две или да се преобърне. Пълна нелепост е да се приказва с Нидерландия. Защото един транспортен съд от там пътува 10 дни, добави той.

На въпрос за какво корабът е затънал тъкмо там, той съобщи следното:

Много постоянно се случва, когато капитанът спи, корабът да се ръководи от некомпетентен моряк. Вероятно и в този момент по този начин е станало.

На финала водолазът насочи следния зов. Нека мислим за бъдещето. Искам заместник-министър морски човек, който да знае какво е морско избавяне. Трябва да се построи избавителен отряд. Да има камери, хеликоптери, добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР