Шефът на Мерцедес Тото Волф се надява, че Мик Шумахер

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф се надява, че Мик Шумахер
Коментари Харесай

Тото Волф: Мик Шумахер беше подложен на брутално напрежение

Шефът на Мерцедес Тото Волф се надява, че Мик Шумахер ще получи втори късмет да се състезава във Формула 1, както и че ще остане в спорта следващата година, въпреки и като авариен водач. Шумахер загуби мястото си в Хаас след 2 години в американския отбор, като Нико Хюлкенберг ще седне в болида следващата година.

По всичко излгежда, че " сребърните стрели " са предложили на Мик да стане авариен водач в отбора за сезон 2023. Все още се чака публично потвърждаване или отменяне на тази оферта от водача. 

“Много одобрявам Мик, както и цялото му семейство, впечатлен съм по какъв начин Михаел и Корина са отгледали децата си с тази необикновено известна фамилия. Мисля, че той заслужава късмет. Той към този момент има купа във Формула 2, което не се реализира елементарно. Когато си при започване на кариерата си във Формула 1, всичко може да се обърне против теб, а Мик беше подложен на брутално напрежение, с цел да реализира положителни резултати, само че като цяло всичко във Формула 1 е брутално и това не оказва помощ на младите водачи. ”

“Мисля, че в случай че Мик изкара една година, в която да не е титуляр, както се случва и с Даниел Рикардо, това може да му се отрази добре, по този начин човек може да се настрои по-добре и още веднъж да се бори за място във Формула 1. Мик постоянно ме е впечатлявал, още от първата ни среща, когато той караше във Формула 3. Той е добър човек. Той завоюва купите във Формула 3 и Формула 2, тъй че не е пристигнал отникъде във Формула 1 ", завърпи Тото Волф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР