Шефът на Мерцедес Тото Волф пришпори отбора да настигне подобрението,

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф пришпори отбора да настигне подобрението,
Коментари Харесай

Мерцедес предпочитат да изгорят в пламъци, отколкото да паднат от Ферари

Шефът на Мерцедес Тото Волф пришпори тима да настигне подобрението, което сподели Ферари в представянето на мотора и се зарече, че няма да се помири, в случай че италианската компания има предимство.

Мерцедес преобладаваха през първите три години от новата турбо хибридна епоха, само че през последните два сезона Ферари отбелязваше постоянен напредък, до момента в който стопи изоставането си. Последните няколко надпревари даже демонстрират, че Скудерия изпреварва немския тим, като обезпечава на водачите си очевидно предимство на вършиме.

" Не се помиряваме с нищо " сподели Волф. " Смятам, че е хубаво още веднъж да си в обстановка на догонващ съперник, а ние не сме били такива от 2013 насам ".

" Много е мъчно да бъдеш пример – на процедура тичаш по всички страни с прицел на гърба си. Сега като знаем, че стандартът на показване се слага от Ферари, сме извънредно стимулирани да ги догоним ".

Волф призна също по този начин, че мерцедес не знаят по какъв начин Ферари са съумели да отключат толкоз мощ за толкоз малко време, в случай, че всички се състезават по едни и същи правила.

" Нещата са комплицирани и оплетени. Много е мъчно да извлечеш още мощ без да застрашиш надеждността. В последна сметка, това, което ще те убие в шампионата, са най-много отпаданията в съревнование, а не толкоз последната изстискана десета от секундата мощ ".

И Ферари и Мерцедес ще имат по още един ъпгрейд на моторите си, евентуално за Белгия или Италия. Волф се закани, че ще създадат всичко допустимо, с цел да настигнат съперника си.

" Няма да остане необърнат камък, до момента в който не успеем. По-добре да изгорим в пламъци, в сравнение с да не достигнем Ферари ".

" We would rather go up in flame than not match the performance [of Ferrari]. " https://t.co/b07F5m6rK4
— ESPN F1 (@ESPNF1) 3 август 2018 година Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР