Шефът на израелската тайна служба Мосад заяви днес, че неговата

...
Шефът на израелската тайна служба Мосад заяви днес, че неговата
Коментари Харесай

Мосад ще си разчисти сметките с Хамас

Шефът на израелската загадка работа Мосад съобщи през днешния ден, че неговата организация " ще си разчисти сметките " с всеки, който е взел участие в кървавото нахлуване на " Хамас " против Израел на 7 октомври, съобщи Франс прес.

" Днес сме в разгара на война. И през днешния ден, както и преди 50 години, Мосад се ангажира да разчисти сметките си с убийците, които минаха границата с Газа на 7 октомври, с уредниците и техните спонсори ", съобщи ръководителят на разследващата работа Давид Барнеа на погребението на някогашния началник на Мосад Цви Замир, който умря през вчерашния ден.

" Ще отнеме време, както и след всеобщото ликвидиране в Мюнхен, само че ще ги застигнем, където и да се намират. Всяка арабска майка би трябвало да знае, че в случай че синът ѝ е взел участие, директно или индиректно, в кървавата баня от 7 октомври, кръвта му ще бъде на главата ѝ ", добави Барнеа, цитирайки буквално стих от Библията.

По времето, когато е отпред на Мосад, Цви Замир управлява интервенция " Божи яд ", целяща убийството на водачите на палестинската формация " Черният септември ", чийто бойци убиват 11 израелски спортисти на Олимпийските игри в Мюнхен през 1972 година

Давид Барнеа насочи предизвестието си ден след убийството на заместник-ръководителя на " Хамас ", Салех ал Арури, при приписван на Израел удар с дрон в предградие на Бейрут.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР