Шефът на италианска секта "12-те апостоли" Пиетро Алфио Капуано бе

...
Шефът на италианска секта "12-те апостоли" Пиетро Алфио Капуано бе
Коментари Харесай

Италиански "архангел" изнасилил десетки млади християнки

Шефът на италианска фракция "12-те апостоли " Пиетро Алфио Капуано бе задържан от сицилийската полиция поради обезчестяване на десетки малолетни християнки, написа английският в. Сън.

73-годишният лидер на култа съблазнявал малолетните девойки, като се е обявявал за архангел в човешки образ. Той е принуждавал жертвите си да вършат секс с него и ги убеждавал, че половият контакт е неизменима част от набожен обред. "Отдаването на скотски милувки със стареца е пътна карта за Рая, където девойките ще отидат след гибелта си ", е казвал свещеникът на почтените създания. Освен секс младите християнки били принуждавани да перат, чистят готвят и правят друга работа без пари, осведоми още медията от Лондон.

Заедно с Капуано са били арестувани и три жрици, които помагали на сектанта. Жените са декларирали, че девойките са идвали непринудено и са привили секс с лидера без насила.

До разкритието на сластния духовник се е стигнало откакто майката на 15-годишно момиче подали сигнал. Жената е чула по какъв начин нейната щерка се е оплакала от полово принуждение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР