Шефът на Интерпол Юрген Щок предупреди, че доставката на ваксини

...
Шефът на Интерпол Юрген Щок предупреди, че доставката на ваксини
Коментари Харесай

Защо кръстиха ваксините течното злато на 2021 г.

Шефът на Интерпол Юрген Щок предизвести, че доставката на ваксини против ковид внезапно ще усили престъпността. Той разгласи това в изявление за немското издание „ Виртшафтсвохе ”, оповестено през днешния ден и представено от БГНЕС.

“През 2021 година имунизациите ще се трансфорат в „ течно злато “. Те са най-ценното нещо, което ще бъде публикувано измежду популацията през идната година ”, сподели той и уточни, че незаконните организации към този момент са се подготвили.

“С доставките на ваксини престъпността ще скочи стремглаво ”, сподели Щок и добави, че ще има “кражби, разтрошаване на хранилища и набези по време на превозването на имунизациите. ”

В началото на декември Интерпол предизвести за увеличение на проведената престъпност заради имунизациите против COVID-19. В изказването се означи, че „ незаконните групи възнамеряват да обхванат или да разбият веригите за доставка “.

През август Интерпол предизвести за нова вълна от киберпрестъпления по отношение на появяването на първите ваксини. Според СЗО по света има към 170 плана за създаване на ваксина против ковид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР