Шефът на дирекцията в Русе - Володя Петров - също

...
Шефът на дирекцията в Русе - Володя Петров - също
Коментари Харесай

От понеделник започват уволнения в митници и данъчни служби

Шефът на дирекцията в Русе - Володя Петров - също ще бъде освободен

Новият краткотраен началник на Агенция “Митници” Павел Геренски ще стартира измененията в екипите си в понеделник от една от най-големите териториални митници - Варна, написа ”.

На мястото на Хризантема Бауренска, която оглавява морската митница, ще бъде назначен Йордан Кулев, който е началник на митницата в Силистра. Той е някогашен служител на реда от Силистра, а когато митниците се оглавяваха от Асен Асенов, Кулев съвместяваше шеф на звеното в Силистра и зам.-директор на организацията в Русе.

Кулев излезе от системата на митниците през 2005 година Твърди се, че заръката, която е получил за новото си предопределение, е “да вкара бързо ред на митница Варна”. Смята се, че с изключение на горива, китайско карго и различен импорт по море през тази митница е главният канал за кокаин.

Освен какъв да е заместител на Кулев в Силистра, към момента не е решено дали оглавяващият митница Бургас Валери Стефанов ще резервира поста си. На бургаската митница главен проблем постоянно е бил акцизите на горивата.

Няма решение и за Димитър Димитров, който оглавява столичната митница. Шефът на дирекцията в Русе Володя Богданов Петров обаче ще се раздели с поста. А Евелина Харизанова, която оглави митницата в Пловдив по време на предходния длъжностен кабинет на Румен Радев, най-вероятно ще го резервира.

В Национална агенция за приходите още не е ясно до каква степен ще продължат промените и ще обиден ли заместниците.

Очаква се обаче рокадите да обиден началника на столичната приходна организация Евгени Нанков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР