Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге почти призна, че Ариен

...
Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге почти призна, че Ариен
Коментари Харесай

Румениге намекна какво ще се случи с Робен и Рибери

Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге съвсем призна, че Ариен Робен и Франк Рибери ще получат оферти да преподпишат с клуба и да останат и за идващия сезон. В момента договорите и на двамата изтичат, а до момента управлението не е преговаряло с тях. Обещанията са това да се случи до края на този месец.

След като по-рано през днешния ден мюнхенци завоюваха следващата си купа след триумфа над Аугсбург, треньорът особено заведе Робери и Робен пред агитката, с цел да могат те да получат аплодисменти. Това беше признато от медиите като подкана към Румениге и Ули Хьонес.

Jupp Heynckes asked to the fans to offer a special tribute to Robben & Ribery

[Fox] pic.twitter.com/29EJ5gKQB1
— Bayern mania (@Bayern_mania) April 7, 2018
“Не се нуждаем от подмятания, тъй като доста добре знаем какви триумфи са ни донесли въпросните играчи”, съобщи Румениге, след което загатна за новите контракти: “Не приказвам за подновяването на единствено на единия”.

Днес французинът стартира 36-ата си годишнина, а холандецът кара 35-ата си.

Робен не наподобява обезпокоен, като съобщи следното: “Възможно е това да беше последната ми купа с Байерн. Човек би трябвало да мисли с главата си. А и има и други клубове. Остава един месец, ще забележим какво ще се случи.” Бундеслига 29 кръг, събота 7 април  Аугсбург 1:4краен резулат  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР