Шефът на антикорупционната комисия Пламен Георгиев определи като „компроматни глупости”

...
Шефът на антикорупционната комисия Пламен Георгиев определи като „компроматни глупости”
Коментари Харесай

Шефът на КПКОНПИ определи като „компроматни глупости” изнесените данни за имотите му

Шефът на антикорупционната комисия Пламен Георгиев дефинира като „ компроматни глупости” изнесените данни за негови парцели.

Той заподозря, че зад офанзивата стоят хора с медии, олигарси, против които имало искове на комисията. Пламен Георгиев насочи рецензии към медиите с думите: " Съжалявам за вас, медиите, които по някакъв метод се пробвате да се поставяте в услуга на тези олигарси ".
Шефът на КПКОНПИ ипотекирал и терасата, която твърди, че не има Къде има нещо неправилно - в имотната декларация на Пламен Георгиев или в нотариалния акт на парцела му?
Георгиев отхвърли да отговори на въпроса какъв брой от съседите му употребяват съвсем 200-квадратната тераса, която по думите му е обща.
За обявление или не? Шефът на КПКОНПИ твърди, че не е трябвало да вписва терасата Според адвокати по вещно право обаче тя е негова благосъстоятелност, щом е вписана в нотариалния акт, и би трябвало да бъде заявена
Не отговори и на питането за какво терасата попада в документите за ипотека, заведени в имотния указател.

„ Има хора, които на 20 и няколко години, в смутни времена са придобили първия си милион, за жалост – нелегално. Има и други хора, които нелегално са придобили милиарди. И всички те се борят против мен персонално и против Комисията, тъй като не им харесва това, което правим”, акцентира Георгиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР