Шеф Петров, както обича сам да се нарича, или Боби

...
Шеф Петров, както обича сам да се нарича, или Боби
Коментари Харесай

Мариела Нордел разката Шеф Петров: Наричат го Боби Кьоравото, лъже за...

Шеф Петров, както обича самичък да се назовава, или Боби Кьоравото, както е прочут измежду сътрудниците си, е един от най-арогантните и безпардонни участници във ВИП Брадър, написа ХотАрена.

Мариела Нордел, една от участничките в шоуто " Мастър началник ", разрушава на пух и прахуляк измислената трудова биография на готвача. Според Петров, той е ртаботиол в ресторант „ Кастийо де Хавиер “ в Таррагона.

„ Оказа се, че упоменатият ресторант в Испания е на няколко минути път от къщата на някогашния ми брачен партньор, разговарях със шефа на заведението. Той ме увери, че откогато съществува от 1989г., той е единственглавен готвач там. Спомни си за Боби Петров. „ Пред мен не смееше да преде. Занимаваше се с местата и отговаряше да чисти и да подготвя рибите “, спомня си Хавиер Рикари.

През 2007 година Петров се връща безславно в България и се пробва безрезултатно да завърти няколко ресторанта, Незнайно за какво 2 от 3-те заведения, в които работи се водят на други хора и близки до жена му. През 2014-а тя и 4-ма съдружници учредяват компанията „ Сикрет спот “, която се развихря по-късно като заведението на началник Петров на Св. Влас. Очевидно богатите притежатели на яхти не оценили гениалността на шефчето и, тъй като след година имуществото на компанията е запорирано, по искане на една от банките.

Година по-късно, същото се случва и с друга компания на шефа с развинтена фикция. „ ШефПетров “ ООД в София същия попада под забраняване, заради банков иск.

Както викат испанците няма двама без трима-тази година Петров основава нова компания, която дефакто е зад прословутия му ресторант. Засега без запор от банка, само че дано бъдем оптимисти – компанията е едвам на няколко месеца, написа Нордел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР