Шеф Манчев се изправя лице в лице със собственик на

...
Шеф Манчев се изправя лице в лице със собственик на
Коментари Харесай

Уникални родопски специалитети в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Шеф Манчев се изправя лице в лице със притежател на ресторант. Готов ли е шефът на заведението да одобри рецензиите, с цел да избави бизнеса си - проследете в

Първият хотел, издигнат в Рудозем, е благосъстоятелност на машинен инженер и брачната половинка му - някогашна здравна сестра, която интензивно оказва помощ на всички фронтове. Ресторант „ Викторио “ радва своите клиенти съвсем 12 години, само че последователно стига до задънена улица и се нуждае от незабавна помощ.
 Кошмари в кухнята NOVA
Шеф Манчев е в потрес от качеството на храната. В менюто предлаганите ястия са нетипични за района, работи се със замразени артикули, а поръчките доближават до клиентите след безпределно очакване. Десертът на заведението съумява да остави началник Манчев безгласен. Критиките му обаче не работят по същия метод на шефа и двамата влизат в тежък конфликт.
 Шеф Манчев NOVA-->
Ще успее ли кулинарният специалист да възпламени още веднъж огъня в ресторант „ Викторио “ - вижте в новия епизод на “Кошмари в кухнята ” от 21.00 ч. единствено по NOVA.

Ако желаете началник Манчев да помогне и на Вас, запишете се за присъединяване в новия сезон на “Кошмари в кухнята ” на имейл [email protected]

За настоящи вести следете, както и канала на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР