Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s

...
Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s
Коментари Харесай

Жените триумфират в първата битка на Hell’s Kitchen 6

Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s Kitchen през вчерашния ден по NOVA. Кухнята на Ада посрещна 18 нови участници, разпределени в два тима - мъже против дами. Първата победа за сезона беше завоювана от представителките на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от персоналния им багаж и естествени условия за живот.
Отборът на дамите, който тази година ще носи алените куртки, съумя да грабне успеха с помощта на своето кулинарно острие Никол Росенова. Завършилата академията “Льо Кордон Бльо ” донесе финалната точка на дамите и победи в пряк дуел против най-опитния измежду мъжете - Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет II.
Освен мощно показване в готвенето, дамите донесоха и доста развлечение в кухнята. Носителката на купата " Топ Баба на Вселената ” Магдалена Динкова прикова вниманието на съотборниците си и началник Ангелов с блестящо зелената си бална рокля и високи токчета. Колоритната Симона, по-известна в онлайн пространството като Мони Бонбони, също забавляваше останалите участници с неподправеното си възприятие за комизъм.

В днешния епизод на Hell’s Kitchen дамите ще се изправят в кулинарна борба против тима на златните. Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята ” ще би трябвало да работи в екип с поп фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел, което ще провокира доста занимателни моменти в Кухнята на Ада. Преди борбата с тима на дамите, звездите ще би трябвало да готвят за първи път пред началник Ангелов и да му показват ястието, което умеят да подготвят най-добре. Победата в това тестване ще обезпечи имунитет на един от златните участници.

Как ще се оправи Наталия Кобилкина с беленето на картофи? Ще отпадне ли една от звездите още при започване на Hell`s Kitchen? Или една от дамите ще би трябвало да облече оранжевата престилка?

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР