Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s

...
Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s
Коментари Харесай

Жените триумфират в първата битка на Hell’s Kitchen 6

Шеф Ангелов даде взривоопасно начало на шестия сезон на Hell’s Kitchen довечера по NOVA. Кухнята на Ада посрещна 18 нови участници, разпределени в два тима - мъже против дами. Първата победа за сезона беше завоювана от представителките на нежния пол, а загубата на мъжете ги лиши от персоналния им багаж и естествени условия за живот.

Отборът на дамите, който тази година ще носи алените куртки, съумя да грабне успеха с помощта на своето кулинарно острие Никол Росенова. Завършилата академията “Льо Кордон Бльо ” донесе финалната точка на дамите и победи в пряк дуел против най-опитния измежду мъжете - Георги Божков, който е готвил за кралица Елизабет II.
Освен мощно показване в готвенето, дамите донесоха и доста развлечение в кухнята. Носителката на купата " Топ Баба на Вселената ” Магдалена Динкова прикова вниманието на съотборниците си и началник Ангелов с блестящо зелената си бална рокля и високи токчета. Колоритната Симона, по-известна в онлайн пространството като Мони Бонбони, също забавляваше останалите участници с неподправеното си възприятие за комизъм.

В утрешния епизод на Hell’s Kitchen дамите ще се изправят в кулинарна борба против тима на златните. Пеньо Гатевски - Гатьо от “Игри на волята ” ще би трябвало да работи в екип с поп фолк фурията Бони и интернет сензацията Изабел, което ще провокира доста занимателни моменти в Кухнята на Ада. Преди борбата с тима на дамите, звездите ще би трябвало да готвят за първи път пред началник Ангелов и да му показват ястието, което умеят да подготвят най-добре. Победата в това тестване ще обезпечи имунитет на един от златните участници.

Как ще се оправи Наталия Кобилкина с беленето на картофи? Ще отпадне ли една от звездите още при започване на Hell's Kitchen? Или една от дамите ще би трябвало да облече оранжевата престилка? Кои са всички участници, които нападнаха този сезон Кухнята на Ада? - вижте 

Не пропускайте идващия епизод на Hell’s Kitchen 6 на следващия ден вечер, 21 февруари, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете в уеб страницата на , , както и в официалните  и  профили на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР