Шеф Андре Токев се връща на екран с ново предаване

...
Шеф Андре Токев се връща на екран с ново предаване
Коментари Харесай

Месеци след затвора, шеф Токев се завръща: Вярно е! Деца под 12 години се записват, ще ги оценяваме

Шеф Андре Токев се връща на екран с ново предаване в прелестна компания, призна самият той.
„ Да, правилно е. Ще е съревнование по готвене за деца под 12 години “, изясни той. Новото шоу още няма публично име, само че се знае, че ще се излъчва в кулинарния канал Soult&Pepper, предава България Днес.
В момента към този момент текат записвания на деца до 12 години. Телевизионният формат ще се излъчва през новата година, като водещи и учители за децата с изключение на Андре Токев ще бъдат и други известни кулинарни мастършефове.
При всички положения Токев ще предложения своите приятели Виктор Ангелов и Петър Михалчев в някои от частите на шоуто или като жури.
След като към този момент не вземат участие в „ Мастършеф “ по Би Ти Ви, тримата още веднъж се събраха на екран, само че в „ Хел китчън “ по Нова тв през март тази година. Тримата готвачи водиха специфични класове, а в единия се включиха и известни лица.
Миналата година през юли Андре Токев излезе от пандиза, откакто прекара 161 дни там за шофиране в нетрезво положение. „ Помня всеки ден от престоя. Мога да кажа, че си изкарах добре, а и хората, които видях вътре, не са ми показвали своите неприятни страни. Готвенето за повече от 300 индивида също не ме напрягаше, в противен случай – започнах да мисля изобретателно и си припомних времето, когато бях по-млад и се пробвах да върша от нищо нещо “, споделя Токев.
През цялото време до него бе брачната половинка му Мария, както и фамилията. „ Андре в никакъв случай не е имал проблеми с алкохола през 35-годишния ни фамилен живот. Той доста спортува и не може да понесе огромно количество алкохол. Работи повече от 12 часа дневно, не усеща умората и просто в един миг се сгромолясва. За страдание през годините е имал и други неприятни случаи – влизал е в болница, даже е припадал на работното си място. Преумората е причина за всичко “, отбрани Токев преди време Мария.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР