Шайло Пит е най-скъпата знаменитост на всички времена, узна HotArena.Още

...
Шайло Пит е най-скъпата знаменитост на всички времена, узна HotArena.Още
Коментари Харесай

Защо Анджелина Джоли и Брат решиха да превърнат дъщеря си в МОМЧЕ? Вижте покъртителната история на Шайло, детето което го тъпчат с хормони

Шайло Пит е най-скъпата звезда на всички времена, разбра HotArena .

Още с раждането си през 2006 първото биологично дете на Брад Пит и Анджелина Джоли става звезда. Списание Пийпъл заплати на двойката 4 млн. $, с цел да разгласяват първата фотография на Шайло на корицата си. Други източници настояват, че сумата е била доста по-голяма - 10 милиона! А 3 години след развода на актьорите, щерка им Шайло още веднъж е в центъра на новините със сензацията, че момичето за милиони се трансформира в момче.

Брад и Анджелина в действителност в никакъв случай не са крили, че детето им има друго чувство за пола си. Преди дни обаче стана ясно, че то към този момент е почнало хормонална терапия. Двамата артисти бяха дружно 12 години и са родители на 6 деца - 3 биологични и 3 осиновени. Около раждането на Шайло обаче се подвигна максимален звук. За да си обезпечи успокоение, Джоли реши да не ражда в Съединени американски щати, а в Намибия, която е обикнала около филантропичните си задачи. 

Само 2 години след раждането, през 2008, Брад разкри в свое изявление, че щерка му желае да бъде наричана Джон или Питър. Още тогава това подвига огромен звук в пресата. През 2010 Анджелина също прави коментар по тематиката: " Шайло харесва да се облича като момче. Тя желае да бъде момче, по тази причина се наложи да я подстрижем късо. Тя се приема като един от своите братя ".

И това проличава доста ясно през всички тези години от фрагментите, на които детето е уловено - папарашки и обществени изяви. От невръстна възраст Шайло има момчешки жанр на обличане, а с времето тя образно замязва от ден на ден на своя татко - късо подстригана руса коса и сини очи. Вече на 13 тийнейджърката прави и най-сериозната крачка в тази своя промяна - стартира хормонална терапия, която е основна част от процеса за промяна на пола. 

Тя включва приемане на тестостерон, което ще се отрази в удебеляването на гласните струни, натрупването на повече мускулна маса и по-плътна кожа. Наличието на тези промени вследствие на лечението няма да подсигури безспорна промяна, по тази причина огромна част от транссексуалните се подлагат и на пластични корекции, с които да отстранят напълно белезите на своя пол. 

Световната професионална асоциация за транссексуално здраве обаче предлага сходно коренно видоизменение да не стартира преди навлизането в пубертета . Затова и лечението на Шайло идва прекомерно рано, съгласно експертите. Тя обаче надалеч не е първото дете на известни персони, което избира да трансформира напълно себе си, и то правейки го под прожекторите.

Синът на Шер - Чаз Боно, е роден момиче, само че през 2008 ляга под ножа, с цел да промени пола си. Синът на Шаде - Айзък Аду , разгласи през 2016, че е транссексуален.  Да не приказваме пък за именитите братя Уашовски, които към този момент са сестри . Може би най-фрапиращият случай е с момченцето на Чарлийз Терон, което е едвам на 7 . Актрисата го осинови преди години, а неотдавна папараци го снимаха, облечено в рокля, а косата му беше сплетена на плитка. Тогава звездата без терзание разкза: " Един ден, когато беше на 3, той просто ми сподели: " Мамо, аз не съм момче! ", написа " 24 часа ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР