Шайката е обречена, бедата е че това ще продължи с

...
Шайката е обречена, бедата е че това ще продължи с
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков: Ако има единство шайката е обречена и агонията ще приключи

Шайката е обречена, бедата е че това ще продължи с мъка. Повече държавно управление на Борисов няма да има. Ако има единение мъката може да завърши до края на годината, съобщи проф. Велислав Минеков.
Само едно нещо може и би трябвало да се случи в този къс интервал - нека на тези политически водачи им влезе в главата - незабавна смяна на изборния закон и неотложно въвеждане на отдалеченото гласоподаване. Ако това стане ще имаме късмет да оцелеем против тази тайфа, хунта, безапелационен е професорът пред " Денят с Веселин Дремджиев ".

Скандалите и кражбите не престават всеки ден, само че аз пострадвам от това, което става в партиите от извънпарламентарното пространство. Продължава една цинична война посред им. Стрелбата е кървава и гнусна, счита той.

Прогнозите ми са в три разновидността и са тревожни. При ниска интензивност има възможност #ДБ и Изправи се.бг да не влязат в Народно събрание. Но в случай че популацията е задоволително взривено и реши да гласоподава ще имаме цялостен комплект в Народното събрание като забравим за така наречен патриоти. Ако К.Нинова подаде ръка към ГЕРБ или Движение за права и свободи, социалистите са обречени. Но даже в случай че Нинова реши да подаде ръка за ново държавно управление на другите, не е ясно дали ще има 20 нейни депутати, с цел да поддържат това. А в случай че Нинова изиска в подмяна да е министър-председател? А в случай че #Слави Трифонов реши да изиска той да бъде и да подаде ръка на другите? Тежко ще бъде, всеки ще би трябвало да реже живо месо от себе си. Но да приемем, че става нещо и се отхвърлят от част от себе си и споделят “Да, би трябвало да спасим страната от мафията и по-късно ще бъдем зелени, сини, пембени”. Това обаче може да просъществува за доста малко време, изясни професорът.

Ще дам образец. След месец ръководство по линия на Българска социалистическа партия споделят - “какво става с Белене, би трябвало да го достроим”, а от дясното пространство се чува - “какво вършим с лустрацията?”. И тогава крахът на държавното управление е неминуем. Само едно нещо може и би трябвало да се случи в този къс интервал - нека на тези политически водачи им влезе в главата - незабавна смяна на изборния закон и неотложно въвеждане на отдалеченото гласоподаване. Ако това стане ще имаме късмет да оцелеем против тази тайфа, хунта.

Една добра кандидатура от ГЕРБ за президентските избори би бил Спас Гърневски. Знам лица, които в този момент са измежду ръководещите, а преди този момент смениха 4 партии. Спомням си преди десетина години с госпожа обществената министърка Сачева по какъв начин по радио Дарик добре ругаехме по персоната Борисов. Заедно ругаехме и то от сърце. Но човек се трансформира, нали?, разяснява още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР