Шави Ернандес е фаворит да смени Роналд Куман начело на

...
Шави Ернандес е фаворит да смени Роналд Куман начело на
Коментари Харесай

Барселона започна тайни преговори с Шави

Шави Ернандес е любимец да смени Роналд Куман отпред на Барселона от идващия сезон, оповестява „ ARA “. Ръководството на каталунския клуб към този момент е възнамерявало редица срещи с Шави, които ще стартират през идната седмица, когато той се прибере в града. Преговорите сред Барселона и Шави се водят в безспорна поверителност, с цел да се почете фигурата на Роналд Куман.

От една страна договарянията се водят сред Шави и президента на Барселона Жоан Лапорта. Двамата следва да се срещнат в идващите няколко дни. На нея би трябвало да бъде разискван екипът, който актуалният треньор на Ал-Сад желае да образува на „ Камп Ноу “.

Шави също по този начин би трябвало да посочи изискванията на своя контракт с Лапорта.

В същото време към този момент има диалози сред шефът на Барселона Матеу Алемани и Шави, като двамата възнамеряват състава за идващия сезон. Приемствеността на Лионел Меси е основният аспект.

Само преди дни Шави възобнови своя контракт с Ал-Сад за две години. Смята се, че катарският клуб няма да може да го спре, в случай че той реши да подпише с Барселона.

Ал-Сад стартира подготовка на 16 юли, а Шави ще прекара огромна част от своята почивка в Барселона и ще води диалози с управлението на каталунския клуб по отношение на опцията да застане отпред на тима от идващия сезон, което може да промени проектите му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР