Шарлот Генсбур, Джони Деп, Ник Кейв, Били Айдъл и Иги

...
Шарлот Генсбур, Джони Деп, Ник Кейв, Били Айдъл и Иги
Коментари Харесай

Джони Деп и Вампирите ще вилнеят в Монтрьо

Шарлот Генсбур, Джони Деп, Ник Кейв, Били Айдъл и Иги Поп ще вземат участие в 52-рото издание на джаз фестивала в Монтрьо, Швейцария, от 29 юни до 14 юли, съобщи AFP.

Сред участниците ще са също Етиен Дао и Паоло Конте, който е гостувал в предходни издания на фестивала, се споделя в официално съобщение на уредниците.

Рок, пънк - разнообразни музикални жанрове ще бъдат застъпени в тазгодишното му издание на брега на езерото Леман посредством присъединяване на "Дийп пърпъл ", Ван Морисън, "Холивуд вампайърс " - бандата на Джони Деп и Алис Купър. За пръв път на фестивала са поканени австралийският артист Ник Кейв и американският Джак Уайт, станал прочут с паметната рок ария "Seven Nation Army ", която извършва дружно с някогашната си група "Уайт страйпс ". Джак Уайт ще се показа със соло осъществявания в Монтрьо.



Футуристична фънк музика на "Джамирокуай ", хип-хоп песни на N.E.R.D, поп фолк песни на Ангъс и Джулия Стоун, ретро музика на Алое Блак, соул песни на Дзукеро, осъществявания на Джейми Кълъм и Раг ен Боун Ман също са включени в програмата на фестивала, означиха уредниците.

Джон Кейл, един от създателите на митичната нюйоркска група "Велвет ъндърграунд ", на която бе цигулар, пианист, басист и композитор дружно с Лу Рийд, ще взе участие за пръв път във феста в Монтрьо, като ще бъде акомпаниран от струнен оркестър.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР