Шарлийн Монакска избяга от сватбата си с принц Алберт, преди

...
Шарлийн Монакска избяга от сватбата си с принц Алберт, преди
Коментари Харесай

И Дания се тресе заради изневяра! Принцеса Мери избяга от страната след аферата на Фредерик

Шарлийн Монакска избяга от сватбата си с принц Алберт, преди към 15 години, само че я върнаха, а Мери Датска опита да избяга от брачна половинка си, след разкритията за извънбрачната му спекулация. Красавицата от Нова Зеландия от дни не е виждана в страната и не се е появявала на публични събития, безусловно от седмица. От двореца мълчат, брачният партньор й също, само че децата — принц Винсент и принцеса Жозефин също отпътуваха. 


Оказа се, че Мери е поискала да се върне в родната Австралия и Куинстаун, където да прекара време със фамилията си. За първи път от години, тя не позволи медиите да надникнат зад стените на персоналния й живот. 


Няколко дни по-късно, принц Фредерик и двете им по-малки деца също я последваха, до момента в който по-големите им наследници останаха, с цел да учат за приемни изпити. Оказа се, че Мери избира да се откъсне от всичко, в сравнение с да дава отговор на неуместни въпроси на медиите.


От двореца отхвърлиха мнения за аферата, само че е доста допустимо принцесата да е поискала да се обясни със брачна половинка си, надалеч от останалите хора. И в родната Австралия е намерила вярното място за тази цел. Не е ясно дали фамилията ще се върне за коледния банкет на кралицата на 19-ти декември, само че след повече от 20 години безупречна работа на короната, Мери има право да избяга от отговорностите си. Дори и единствено за малко.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР