Шарлатаните от Централна гара продължават с незаконния си бизнес“. Мъжете,

...
Шарлатаните от Централна гара продължават с незаконния си бизнес“. Мъжете,
Коментари Харесай

Пак „сделки“ с билети за градския транспорт, за пловдивчани - коктейл от бактерии за левче

Шарлатаните от Централна гара не престават с противозаконния си „ бизнес “. Мъжете, за които медията ни няколко пъти писа и подава сигнали до способените органи, подхождат с невероятна отдаденост към схемата за препродаване на употребявани билетчета за градски превоз.
Прочетете още
Припомняме, че в схемата работят две лица от ромски генезис, които са в тясна връзка с работещи в бранша на публичния превоз в Пловдив. Първите преравят в кофите за отпадък, изваждат оттова изхвърлените билети, а след това ги предават против пари на водачи и кондуктори. Последните пък ги препродават на пасажерите като „ нови “, без да регистрират доход, а облагата прибират за себе си.

Въпреки директните предизвестия от „ Общинска полиция “ едно от лицата още веднъж е било видяно да преравя кофите до Панаира. В ръката му имало кочан от десетки намачкани билетчета, които скоро ще станат обект на следващата „ договорка “.

Това се случва за следващ път, до момента в който компаниите превозвачи позволяват неосъществени облаги, а община Пловдив продължава да им изплаща субсидии. За потребителите пък, които ще платят постоянната си такса, остава коктейл от вируси и бактерии. 

Медията ни още веднъж препрати сигнала до „ Организация и надзор на превоза “, откъдето обявиха, че неотложно ще уведомят по подготвеност и „ Общинска полиция “ за осъществяване на проверка  по мотива.

Ще има ли последици и какви ще бъдат те поради „ рецидивиращата “ скица, очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР