Шарън Стоун и на 64 години все още се смята

...
Шарън Стоун и на 64 години все още се смята
Коментари Харесай

64-годишната Шарън Стоун се пусна топлес

Шарън Стоун и на 64 години към момента се счита за една от най-красивите и мечтани дами в Холивуд. Или може би на цялата планета.
Тайната е освен в естествените данни на звездата от „ Първичен инстинкт “, само че и в нейната непринуденост. Шарън в никакъв случай не се е опитвала да наподобява по-
млада. Актрисата пледира за висококачествена и задълбочена персонална грижа, само че в това време постоянно е била срещу пластичните интервенции и съществените разкрасителни процедури. Между другото, без всичко това, Стоун наподобява доста по-млада освен от връстниците си със силикон и инжекции за хубост, само че и от по- младите „ напомпани “ девойки.

Добавете към това свободата, естествеността и спонтанността, които се виждат във всяка стъпка на Стоун - и ще разберете за какво тя към момента се счита за секс знак.

Шарън Стоун не злоупотребява с " голи " фотоси. Но от време на време демонстрира на почитателите свои фотоси по бански - на плажа или край домашния басейн. И макар неналичието на ретуш, непроменяемо провокира единствено удивление.

Този път актрисата отиде още по-далеч и показа топлес фотография с клиентите си в обществените мрежи. На нея звездата театралничи единствено по прашки с леопардов претекст и плажна забрадка, преметната на раменете.

„ Малко несъвършенство в един съвършен ден “, написа Стоун към фотографията. Но несъвършенството, каквото и да е то, несъмнено не е обвързвано с Шарън.

Актрисата не крие средствата, с които се поддържа във форма. Известно е, че звездата обожава йогата. Освен това, физическите дейности на Стоун включват танци, плуване и пилатес.

„ Не одобрявам мазнини по тялото си. Обичам физическата интензивност и ми харесва, когато мога да работя върху тялото си “, сподели актрисата в изявление.

Другите тайни за хубост на Шарън включват плодове за закуска, плуване в басейн, осемчасов сън на нощ, вани с арника и соли от Мъртво море.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР