Шарън Стоун е актрисата с най-висок коефициент на интелигентност в

...
Шарън Стоун е актрисата с най-висок коефициент на интелигентност в
Коментари Харесай

Да имаш вагина и собствено мнение е убийствена комбинация ~ Шарън СТОУН

Шарън Стоун е актрисата с най-голям коефициент на просветеност в Холивуд - 154. Още като тинейджър приключва гимназия по ускорена стратегия, с цел да бъде призната по-рано в щатския университет в Пенсилвания. Дипломира се със компетентност " Изящни изкуства и креативно писане ".
На 30 годишна възраст кръстосва крайници, показвайки интимните си елементи по време на полицейски разпит и се снабдява със международна популярност. След ролята й в „ Първичен инстинкт “ следват шеметна кино кариера, голям брой награди и два развода.
На 43 претърпява мозъчен кръвоизлив, който радикално трансформира живота и мирогледа й. Днес, към този момент на 58, е щастлива майка на три осиновени момчета, и наподобява спокойна и прелестна, даже без грим.

Фундаменталната смяна се състоеше в това, че заболяването прогони страховете от мен. Като подрастващо момиче изпитвах всички вероятни страхове. Редовно бях преследвана от мисълта, че мястото ми не е в този свят, че съм необичайно дете, което изпитва компликации да се сприятели с някого. Не се усещах добре в личната си кожа и измежду близките. Болестта ми ме освободи от това зло. Все още постоянно се дразня и изпитвам боязън, само че не се оставям да бъда превзета от тези усеща.

Научих се да оставям отрицателните неща да си потеглят от живота ми. Научих се и да помня миговете на благополучие, тъй като единствено те си заслужават.

Ако си интелигентна, значи си красива. Грозни дами няма. Някои са красиви като роза, други - като кактус.

Не мисля, че има нещо в неприятно в козметичната промишленост. Даже мисля, че е страхотна. Но въпреки всичко не мисля, че е добре да изопачаваш себе си.

   

Никога не съм се замисляла съществено дали съм хубава, или не. Знам обаче един магически трик, с цел да основа усещане, че в действителност съм хубава. Когато дамата влиза в стаята, присъстващите реагират не на нейната красота, а на силата и силата, които излизат от нея.

През първата половина на живота си, имаш лицето, с което си се родил. А през втората половина, получаваш лицето, което заслужаваш. И е значимо да разпознаеш хубостта вътре в себе си, и да й позволиш да порасне, с цел да станеш най-страхотния човек, който може да бъдеш.

Наистина не мисля за възрастта си. Не ме интересуват също и разкрасяващи интервенции. Това просто не са моите неща. Не се опасявам от остаряването. От дълго време престанах да изпитвам боязън от живота.

Най-ярката, най-интересна жена е тази, в чийто живот има възходи и падения.

Любовта би трябвало да носи благополучие в живота ви. Запитайте се дали това е по този начин.


(Sharon Stone by Bettina Rheims, 1990)

      

(Sharon Stone by Tony Duran for Rolling Stone, 2004)                        (Sharon Stone by Phillip Dixon for Playboy, 1990)

Хората постоянно бъркат любовта с желанието за обич.

Ако не искаш прасковите ми, не разклащай дървото ми.

Не си избирайте сътрудник, който има повече проблеми от вашите.

Винаги носи книга на среща. Ако ти стане скучно, можеш да отскочиш до женската тоалетна и да почетеш.

По-добре напълно сама, в сравнение с да се чувствате самотна с неправилния човек.

Истинската самотност е общество от хора, които не те схващат.

Любовта е като нанагорнище на планина в тъмното покрита с лед. Една неправилна стъпка и си мъртъв!

Сексуалната фамилиарност може да се съпостави единствено с музика и молитва.


(Sharon Stone and Craig T. Nelson in Action Jackson directed by Craig R. Baxley, 1988)

      

(Michael Douglas and Sharon Stone in Basic Instinct, 1992)               (Sharon Stone by Ellen Von Unwerth)

Сексът и сексуалността не зависят от това дали лактите или коленете ви са сбръчкани. Мъжът нормално се обръща към вас и споделя: " Обичам метода, по който се смееш “.

За дамите е неточност, когато манипулират мъжете със своята полова прелест и се пробват да показват власт, като ползват кокетство. Съблазняването е капан. Знам, че е по-добре да натрапвам ползите си по този начин, както би го направил един мъж. Решението на гатанката е да не се страхуваш.

Аз съм доста старомодна. От време на време нося долни дрехи.

Имах задоволително мъже в живота си и при мен сега няма неотложна нужда от мъж. Нямам време да играя тези игрички на обезчестяване, нямам също по този начин потребност от някого, който в сряда да ме извежда на вечеря. Има доста зрели мъже по света, само че те просто не ме интересуват.


(Sharon Stone by Bettina Rheims, 1990)


(Sharon Stone by Raoul Vega, 1990)


(Sharon Stone by Jean-Baptiste Mondino for Elle France, 2008)

Любовта към детето е доста друга обич. Струва ти се, че с всеки ден можеш да го обичаш от ден на ден и повече. Докато не се взривиш. И тъкмо това правиш. Взривяваш се от обич. Гърдите ти стартират да те болят. Обичаш толкоз доста, както не си предполагала, че можеш да обичаш.

Децата имат вродена мъдрост, проникновеност и наличие, които са превъзходни. Те се придвижват и върху нас и ни оказват помощ да се научим да познаваме себе си по-добре. Човек вижда нещата по-ясно, тъй като възприема всичко с простотата и непредубедеността на едно дете.

Чувствам се по-мъдра и по-спокойна, след като и да било. Не знам дали това има нещо общо с моята нематериалност или с възрастта, само че е истина, че с годините по-добре избираш кого да слушаш, на какво да посвещаваш времето си, с кого да го прекарваш.

Провалих се в най-важните неща в живота. Провалих се в здравето си, провалих се в брака си, провалих се във всичко. Но се изправих и продължих.

Хората се опасяват от смяната. Страх ги е, че ще изгубят нещо. Не схващат, че в това време ще получат нещо.

В този живот не е значимо по какъв начин падаш, а по какъв начин ще се изправиш на крайници.

Покоят в действителност съществува. Той е в твоето сърце и твоята душа.

Снимки: theredlist.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР