Шарън Озбърн сподели плановете си за оставащите години със съпруга

...
Шарън Озбърн сподели плановете си за оставащите години със съпруга
Коментари Харесай

Трогателният план на Шарън Озбърн за последните години на болния Ози, докато тя бърза да напусне CBB, за да бъде с него

Шарън Озбърн показа проектите си за оставащите години със брачна половинка си Ози Озбърн, който от дълго време се оправя със съществени здравословни усложнения.

Фронтменът на Black Sabbath, който страда от заболяването на Паркинсон, също е претърпял два мъчителни случая през годините, които са го предиздвикали да се нуждае от голям брой интервенции.

През 2003 година Ози, на 75 години, съвсем почина при злополука с четириколка, която го остави със строшен прешлен на врата, както и фрактури на ключицата и шест ребра. Тези остарели пострадвания бяха изострени от рухване през 2019 година, което остави Ози в положение на непрекъсната болежка.

Още през ноември 2023 година Ози показа, че му остават 10 години живот „ в най-хубавия случай “ и това е ясно Шарън крои проекти за последната им глава дружно.

По време на епизод на Celebrity Big Brother, 71-годишната Шарън се довери на съквартирантката Мариша Уолъс за положението на Ози, разкривайки: „ Той се оправя добре, мъчно е за него, само че той се оправя добре. " Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР