Шарън Озбърн не се сдържа, докато взриви множество известни личности,

...
Шарън Озбърн не се сдържа, докато взриви множество известни личности,
Коментари Харесай

Шарън Озбърн дивака Джеймс Кордън и „отвратителната“ Елън Дедженеръс в ожесточени изказвания

Шарън Озбърн не се сдържа, до момента в който взриви голям брой известни персони, в това число Джеймс Кордън, Елън Дедженеръс и дамата Анна Уинтур в жестока офанзива късно вечер.

Телевизионната легенда в никакъв случай не се свени, когато става въпрос да показа това, което в действителност мисли, и последният й изблик не е по-различен. В спойлери за идния епизод на Celebrity Big Brother, тя разпръсна нечистотия за това какъв в действителност е Холивуд.

По време на подиуми, които занапред ще се излъчват, Шарън се отвори пред своя другар Луис Уолш и Гари Голдсмит, чичото на принцеса Кейт. Шарън описа за взаимоотношението си с артиста и водещ Джеймс Кордън и отговорът й не беше доста прелестен. „ Казвам ви кой го прави, Джеймс Кордън “, сподели тя за звездите, които постоянно посочват хора.

Г-жа О продължи да споделя: „ Той прави това от самото начало. Отивам при него „ Наистина одобрявам обувките ти “, а той споделя „ Стела Маккартни “. Не те попитах кой ги е направил – просто сподели, че одобрявам обувките ти. Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР