Шантеле Селесте е решена да кърми новородените си близначки Татум

...
Шантеле Селесте е решена да кърми новородените си близначки Татум
Коментари Харесай

Една майка има важно послание към всички, които са уморени от критиките за кърменето

Шантеле Селесте е решена да кърми новородените си близначки Татум и Блейкили, до момента в който не навършат 6 седмици, без значение какъв брой доста хора й споделят, че храненето на две бебета по едно и също време щеше да бъде предизвикателство. Майката на три деца споделя обръщение в Instagram, което всички майки би трябвало да чуят: Не се хранете с негативността.

Когато бях бременна и споделях на хората, че ще кърмя близнаците, всички бяха отрицателно настроени. Дори няколко пъти си разменях мощни думи с членове на фамилията ми, които ми споделяха, че няма да мога да го направя. Е, мога и го върша. Моето тяло сътвори и износи две бебета по едно и също време, това значи и че може да храни две бебета по едно и също време. Колко необикновено е женското тяло!

Майката споделя, че откакто е постигнала задачата си и е кърмила близнаците си в продължение на 6 седмици, мненията не са престанали. Вместо това, в този момент са съсредоточени върху това какъв брой време ще издържи, нейният проект е цяла година.

" Новите майки биват съдени за това, че не кърмят, а дават на децата си изсъхнало мляко. Аз се усещам упреквана за това, че съм избрала да кърмя. Вече ме попитаха: " О, няма да кърмиш толкоз дълго, колкото си кърмила първата си щерка, нали? " "


Без значение дали една млада майка избира да кърми детето си или да го храни с приспособено мляко, тя би трябвало да се усеща добре. Те не трябва да бъдат съдени за това, което считат, че е най-добре за децата им. Скъпи майки, правете това, което сметнете за добре и не позволявайте на никого да оказва въздействие върху решенията ви.

Съгласни сме с теб, Шантеле!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР