Шансовете за раздяла между ЦСКА-София и Нестор Ел Маестро се

...
Шансовете за раздяла между ЦСКА-София и Нестор Ел Маестро се
Коментари Харесай

Ултраси на ЦСКА-София скочиха на Ел Маестро

Шансовете за разлъка сред ЦСКА-София и Нестор Ел Маестро се усилиха внезапно, откакто ултрасите намерено се оповестиха срещу него. „ Червените “ се показват доста едва в контролите на турска земя. Те изгубиха с 0:2 от полския Корона и 0:1 от иранския Трактор, а играта на тима е потресаваща.

Това докара до реакция от втората най-голяма секта в Сектор Г – „ Офендърс “. Ултрасите се оповестиха срещу оставането на Ел Маестро отпред на ЦСКА-София. Позицията им бе споделена и от тартора на „ алените “ Иван Велчев-Кюстендилеца.

„ Напълно в стила на присъщите за нашия клуб съдбовни решения и заявления късно желаеме да заявим малко и напълно изрично в тази прелестна и миришеща на същински футбол вечер, че всяка секунда повече, в която Мегаум от Алиекспрес управлява тима на нашите сърца, е секунда на позор и срам за институцията „ Старши-треньор на ЦСКА “. Или най-малко това, което е останало от нея в последните десетина години. Благодарим за вниманието и изрично не се извиняваме за нищо от написаното. Само и само ЦСКА! “, написаха от „ Офендърс “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CSKA SOFIA ULTRAS (@offenderscska)

Интересното е, че в случай че се стигне до разлъка с Ел Маестро през зимната пауза, ще се повтори сюжетът от предходния престой на спеца отпред на отбора, когато бе уволнен тъкмо преди старта на пролетния полусезон.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР