„Шансове винаги има, но е трудно да се каже колко

...
„Шансове винаги има, но е трудно да се каже колко
Коментари Харесай

Петър Кънев: БСП няма да подкрепи вдигане на ветото за Северна Македония

„ Шансове постоянно има, само че е мъчно да се каже какъв брой са огромни. Единият вид е сформиране на нов кабинет с 1-ви или 3-ти мандат, тъй като 2-ят ще бъде даден на ГЕРБ като втора политическа мощ и те към този момент обявиха, че неотложно ще го върнат. “

Това съобщи националният представител от “БСП за България” Петър Кънев в ефира на БТВ-Радио и добави, че различен вид е към този момент в границите на 1 година да вървим за 4-ти път на парламентарни избори.

„ Ако мандат за сформиране на държавно управление стигне до нас, то ние изрично ще създадем всичко допустимо да има кабинет. Това го съобщи и Корнелия Нинова. Няколко са главните аргументи и първата е приемането на бюджета. По всяка възможност ще имаме съществени диспути и по тематиката Северна Македония “, сподели още депутатът от левицата.

По думите му по-грозен спор по отношение на вота на съмнение и с по-невъзпитано държание надали хората до момента са виждали, а това съгласно Кънев ще затрудни и разговора в бъдеще. „ Много е турболентна обстановката. При всички случаи ще би трябвало да се трансформират някои неща в съглашението “, разяснява той по отношение на възможни бъдещи съдружни съглашения.

Петър Кънев сподели, че България е срещу повдигане на ветото за Република Северна Македония. „ Позицията на Българска социалистическа партия е ясна. Това, което е записано в съглашението, към момента не е изпълнено и занапред има да се работи по тази линия “, добави социалистът.
В умозаключение националният представител от Българска социалистическа партия бе безапелационен, че Българска социалистическа партия не се тормози от новите политически субекти. „ Непрекъснато се появяват нови партии и хората вещаят, че Българска социалистическа партия си отива, само че както се вижда това не е по този начин “, приключи Петър Кънев.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР