Шампионската лига се завръща след двумесечна пауза с първите осминафинални

...
Шампионската лига се завръща след двумесечна пауза с първите осминафинални
Коментари Харесай

Шампионската лига се завръща с първи 1/8-финални мачове на два от фаворитите за трофея

Шампионската лига се завръща след двумесечна пауза с първите осминафинални конфликти от конкуренцията.


Днес от 22:00 часа българско време са дуелите на два от главните любимци за трофея – Манчестър Сити и Реал Мадрид. Актуалните носители на оценката Сити гостуват на Копенхаген, до момента в който за Кралския клуб следва аудиенция на Република България Лайпциг.

Реал загря по отговарящ метод за първия мач с „ биковете “, като победи изрично директния си съперник за купата в Ла Лига Жирона с 4:0 вкъщи. Успехът на „ белия балет “ обаче бе засенчен от контузията на Джуд Белингам. Английският национал вкара два гола, само че напусна наложително терена, а съгласно информациите ще отсъства от терените към месец.

Възпитаниците на Карло Анчелоти доближиха до елиминациите в най-престижния европейски клубен шампионат без неверна стъпка в групата си и са любимци в конфликта с Република България Лайпциг. Представителят на Бундеслигата излезе втори от G, като заема петата позиция в Бундеслигата, на шест точки от третия Щутгарт.

По същото време Манчестър Сити, който стигна до бленувания трофей от най-престижния европейски клубен шампионат след триумф над Интер с 1:0 в последното издание, има привидно лека задача против датския Копенхаген. „ Гражданите “ не престават борба на три фронта, като са в челото на Висшата лига, имат шансове за отбрана на трофея от ФА Къп и са в битката в ШЛ.


Срещу себе си момчетата на Пеп Гуардиола ще имат тим, който съумя да влезе в елиминациите за сметка на отбори като Галатасарай и Манчестър Юнайтед от група А. Сити от своя страна записаха шест от шест победи в своята група.

Пълна стратегия за мачовете във вторник:

22:00, Копенхаген – Манчестър Сити, Република България Лайпциг – Реал Мадрид. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР