Шампионска лига се завръща с първите осминафинални двубои във вторник

...
Шампионска лига се завръща с първите осминафинални двубои във вторник
Коментари Харесай

Най-добрите прогнози за Шампионска лига във вторник вечер

Шампионска лига се завръща с първите осминафинални дуели във вторник вечер. Зрелищната конкуренция в Европа започва с две убийствени против, които дават опция за купища футболни прогнози . Ето и нашите две оферти за двата мача, които ще гледаме през днешния ден:

22:00 часа: Манчестър Юнайтед - ПСЖ (от Mr. Corner)
Отборите на Манчестър Юнайтед и ПСЖ възобновяват присъединяване си в Шампионска лига с дуел на " Олд Трафорд ", а моментът е повече от добър за " алените дяволи ". Те освен се намират в отлична форма, само че също така " хващат " своя конкурент в тежка обстановка. Причината е множеството травми в отбора на Томас Тухел, измежду които двете звезди в офанзивата на отбора - Неймар и Единсон Кавани, както и Марко Верати и Тома Муние. Ако погледнем към статистиката, то отборът на Солскяер несъмнено обича да побеждава, а огромен % от попаденията падат още през първото полувреме. ПСЖ от своя страна изпита съществени компликации при последния си мач през уикенда против Бордо, печелейки с минималното 1:0.
Прогноза : ПП/КР 1/1 (Манчестър Юнайтед/Манчестър Юнайтед)
22:00 часа: Рома - Порто (от The Gambling Guy)
Рома се показва криво-ляво против тимове от класата на " вълците ". Римляните едвам се добраха до тъждество с Милан, а преди този момент Фиорнтина наниза 7 гола във вратата на отбора от столицата, 3 дни откакто Аталанта вкара 3. Защитата на Рома е в ужасяващо положение през този сезон и сигурно продуктивното нахлуване на Порто ще успее да се разпише в мача. Това е главната цел на отбора в гостуването в Рим и считам, че " драконите " ще изпълнят тази задача. Рома, макар че не се показва на равнище през този сезон, продължава да е рисков конкурент в офанзива, тъй че за тези, които търсят по-сигурните залози, " двата тима да отбележат гол " наподобява повече от резонно. Ето и няколко оферти за идната среща:
Двата тима да отбележат гол (коефициент 1.73)
Над 2.5 гола (коефициент 2.00)
Победа за Порто (коефициент 4.00)
Точен резултат: 1:3 за гостите (коефициент 26.00)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР